Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 01-07 Octombrie 2016


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 01-07 Octombrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 01-07 Octombrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 1 si 2 octombrie, pana in jurul orei 23, se contureaza o perioada buna pentru comunicare, sustinerea unei prestatie publice. Nativii pot lua examenele destul de usor, pot trece de etape eliminatorii cu succes, pot face o impresie buna in fata unei comisii de verificare a cunostintelor, a abilitatilor sau a pregatirii lor practice.

Vor fi avantajati cei care vor sustine probe orale. Din 7 octombrie, acest context se va intari prin influenta si contributia astrala directa, salutara, a planetei Mercur care va intra in Balanta si care le va da nativilor fantezie, spontaneitate, intuitie, capacitate de a se descurca repede si bine, pe moment.

De asemenea, vor fi avantajate toate deplasarile pe termen scurt (cateva ore) sau pe distante mici. Posibilitate de a afla lucruri noi, de a invata repede si bine, de a progresa intr-un domeniu scolar, educational. Intre sfarsitul zilei de 2 si 5 octombrie, pana la ora 11:30, se vor produce tot felul de motive de enervare, de disputa sau, de la caz la caz, de conflict (in nuanta “rafuielii”) cu o ruda.

Din a doua parte a zilei de 5 pana pe 7 octombrie, unele predispozitii interioare spre distractie si relaxare vor fi temperate, de contextul astral. Parintii vor cauta solutii pentru a-si conduce pe copii pe calea cea buna. Autoritatea unora va avea insa de suferit in confruntarea cu mentalitatea copiilor, cu nevoile acestora cu o serie de situatii legale, juridice, etc.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...