Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 01-07 Noiembrie 2014


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 01-07 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 01 Noiembrie – 07 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Jupiter in domiciliul lor, aflat inca in mers direct, le este, in mare, favorabil, sau cel putin functioneaza ca un protector fata de o serie de evenimente care pot evolua intr-un chip alarmant. La locul munca activitate multa, grea, peste program, plictisitoare prin rutina, care nu ofera satisfactii.

Problemele mai speciale pot aparea in legatura cu locuinta, gospodaria, averea familiei sau in contextul relatiilor alterate cu unele rude apropiate. Zilele de 6/7 noiembrie aduc destul stres in viata de fiecare zi, chiar daca totusi nu se intampla nimic concret: sunt ingrijorati, se enerveaza repede, intra la idei dintr-un zvon sau din tonul cuiva care i se pare ca tradeaza insolenta sau lipsa de respect etc.

Luna Plina poate sa umbreasca statutul unor persoane care au functii, ranguri, demnitati, ori poate sa radicalizeze conflictele de data recenta, motivate sau complicate de sentimente puternice (ura, revansa etc.), de interesele majore ale unor persoane sau ale unor grupuri care actioneaza pe mai multe planuri, ingreunand posibilitatea acestor nativi de a se apara sau justifica.

Jupiter face o cuadratura cu Saturn, ultima pe axa Leu/Scorpion pentru urmatorii 28/29 de ani; ea va “lucra” in zilele urmatoare repede si fara scrupule. Jupiter se va afla din nou, in prejma gradului 21/22 in Leu, in a doua jumatate a lunii iunie 2015. Pana atunci se vor fi consumat consecintele evenimentelor ce se vor produce in noiembrie 2014.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...