Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 9-15 Noiembrie 2019


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 9-15 Noiembrie 2019. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 9-15 Noiembrie 2019. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Între 9 noiembrie și începutul zilei de 11 noiembrie, dinamică a relațiilor cu prietenii și cunoscuții alături de care petrec mult timp, dar nu neapărat în ideea de relaxare ci de cooperare; uneori, însă, în contextul desfășurării acestor scopuri comune, Gemenii se pot simți ofensați sau deranjați de stilul sau conținutul unor decizii luate de aceia pe care se grăbesc să le comenteze ori chiar să le conteste, asumându-și, prin asta, și riscul creării unor animozități.

Între 11 noiembrie, după ora 01:18′, și dimineața zilei de 13 noiembrie, suprasolicitare a axei endocrine care s-ar putea reflecta în starea lor curentă de sănătate. Cele două case ale sănătății vor sta, în acest răstimp, sub influența puternică a Lunii Pline din 12 noiembrie care le va modifica starea de spirit, dând o tentă negativă percepțiilor și reacțiilor, influențându-le felul de a vorbi și gândi într-un chip subiectiv și crispat.

Între 13 noiembrie, după ora 10:46′, și 15 noiembrie după-amiaza, Luna se va afla în tranzit prin semnul lor zodiacal natal și va șterge impresia mai puțin plăcută a ultimelor două-trei zile, transformându-i în niște persoane detașate de factorii de stres, relaxate și vesele ori imaginative și intuitive ceea ce le va fi de folos celor care desfășoară activități publice, artistice și interpretative. În alte cazuri, ar putea fi vorba de succes la public și de plăcerea de a vorbi în fața unei adunări.

Gemenii vor beneficia, întreaga săptămână de mecanismele de susținere, apărare, progres și șansă grație celor doi Benefici plasați, în tranzit, în casa relațiilor parteneriale. Momentul trebuie speculat dacă se pune problema unei discuții (negocieri, împăcări, explicații lămuritoare), semnarea unor contracte, evoluția unor procese.

Sursa: Ziarul Libertatea
Mai multe despre zodia Gemeni:

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: