Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 9-15 Decembrie 2017


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 9-15 Decembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 9-15 Decembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 9 si 11 decembrie dimineata, activitati casnice sau organizarea unor evenimente de familie.

Intre 11 decembrie, dupa ora 07:01′, si 13 decembrie dupa-amiaza, Gemenii vor da dovada de spontaneitate, de capacitatea de a inventa sau inova, de a improviza si a gasi solutii de ultim moment in cadrul unor activitati artistice sau interpretative, de creatie sau de proiectare. Libera miscare a sentimentelor dar si nevoia, resimtita mai acut ca in alte dati, de a da frau liber convingerilor, tendintelor, dorintelor si inclinatiilor pentru activitati care fac placere, le aduc satisfactie sau ii plaseaza pe nativi intr-un alt registru de motivatii si impliniri.

Intre 13 decembrie, dupa ora 15:59′, si 15 decembrie, destul de multe prilejuri de enervare sau de ingrijorare la locul de munca; posibile situatii dificile, penibile sau nemultumitoare, starnite poate si de recenta intrare, in acest sector, a planetei Marte care va tranzita Scorpionul pana la sfarsitul lunii ianuarie 2018. Combinatia Marte/Jupiter va da casei a VI-a a acestei zodii o greutate specifica, nascuta din posibilele pericole sau conflicte. Acelasi tranzit le va mai influenta Gemenilor starea de sanatate, aducand un risc sporit pentru raceli, viroze, infectii, tulburari endocrine. Marele marcaj al acestei saptamani provine de la tranzitele prin Sagetator ale planetelor care alcatuiesc patru opozitii la Soarele natal al Gemenilor. Astfel, casa a VII-a este pusa din plin la incercare: dialoguri, efervescenta relationala, discutii pe teme principiu, norma, legislatie, metoda. Pot fi invocate acte, contracte, intelegeri, minute, memorandumuri. In jurul datei de 15 decembrie unele idei si puncte de vedere pot fi supuse unor modificari, revizuiri sau concesii ori nativii insisi pot face obiectul unor schimbari de atitudine ale partenerilor lor de dialog sau de proiect. Posibile decizii pe fondul unor procese ce ar putea fi, eventual, revizuite.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...