Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 8-14 iulie 2017


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 8-14 iulie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 8-14 iulie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 8 si 10 iulie dimineata, problemele banesti curente sau cele care privesc sumele mari ori castigurile substantiale provenind din drepturi (redevente, tantieme, plata unei munci ocazionale) vor fi dificil de rezolvat iar situatiile care vor genera respectivele nereguli, blocaje si intarzieri vor tine de factori subiectivi: mofturi, ambitii si piedici nascocite abuziv de catre cei care trebuie sa faca acele plati. Pentru ca exista riscul sa se afle in imposibilitatea de a accesa bani din cont sau de a face plati cu cardul, din varii motive (expirare, pierdere, blocare, orar defectuos, etc.), nativii trebuie sa nu ramana fara bani cash la ei. Aceste neajunsuri vor fi resimtite mai intens in ziua de 9 iulie sau, cu o zi inainte si dupa acest reper, din cauza impactului pe care il va avea Luna Plina in Capricorn, care se va produce in dimineata acelei zilei, pe axa celor doua case ale banilor, veniturilor si relatiilor financiare sau materiale cu alte persoane.

Intre 10 iulie, dupa ora 08:35′ si 12 iulie, dupa-amiaza, premize interesante si totodata importante care se dezbat prin viu grai ori care se nasc in contextul unei intalniri, a unei scurte deplasari. Gemenii pot fi admirati, respectati sau ascultati. Care cei ce vor sustine probe la examene, teste si verificari ale cunostintelor vor fi in forma fizica si psihica buna; in mod normal, ei nu ar trebui sa aiba emotii sau trac. Unii (elevi, adolescenti, studenti) vor putea impresiona comisia, juriul sau un examinator prin temeinicia pregatirii lor.

Intre 12 iulie, dupa ora 18:52′ si 14 iulie, posibil mic succes moral, profesional sau de public; Gemenii se vor simti bucurosi, mandri sau flatati de laudele si aprecierile care vor fi facute la adresa lor de fata cu multa lume. Nota generala a saptamanii va fi data de tranzitul planetei Venus prin semnul lor zodiacal natal, care le va aduce noroc, protectie si mental pozitiv.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...