Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 7-13 Octombrie 2017


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 7-13 Octombrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 7-13 Octombrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In primele ore ale noptii de 7 octombrie, stari de spirit rascolite. Intre 7 octombrie, dupa ora 02:56′, si zorii zilei de 9 octombrie, nativii vor face efortul sa-si pastreze calmul, sa ramana lucizi.

Intre 9 octombrie, dupa ora 04:45′, si dimineata zilei de 11 octombrie, Luna, in tranzit prin zodia Gemeni, le va da vioiciune spirituala, forma buna mentala, reactii prompte si ganduri inspirate. Gemenii de toate varstele ar trebui sa arate bine, sa fie veseli, simpatici si atragatori. In casa a VII-a a relatiilor parteneriale, se vor constitui mai multe aspecte astrale al caror varf de scurgere va fi plasat in Sagetator (casa a VII-a) ridicand cota de atentie la un prag major de solicitare, ceea ce inseamna ca acesti nativi pot fi solicitati de imprejurari sa ia mereu atitudine fata de o persoana, o idee, o solutie, un fapt de viata, acceptandu-le sau delimitandu-se de ele. Nota generala este de risc identificat si, uneori, asumat, de provocare, de conflict, de contradictie, de responsabilitate fata de consecintele deciziilor.

Pe 10 octombrie, la ora 17, Jupiter va intra in zodia Scorpionului, semn pe care il va strabate pana pe 8 noiembrie 2018, marcand casa a VI-a in chip esential. Vor fi implicate munca si sanatatea cu multe umbre, indoieli si semnificatii ascunse.

Intre 11 octombrie, dupa ora 06:39′, si dimineata zilei de 13 octombrie, motive de ingrijorare sau, macar, de analiza la rece a unui context banesc care ridica numeroase complicatii desi, nevoia sau obligatia de a face o serie de cumparaturi, cheltuieli, plati, este mare sau chiar urgenta.

In restul zilei de 13 octombrie, dupa ora 09:41′, posibile discutii esentiale pe o tema importanta, legata de Sensul vietii. Intreaga saptamana prezinta o predispozitie astrala confortabila pentru cei care desfasoara activitati de creatie, proiectare, sau care au preocupari intelectuale. Relatiile sentimentale pot fi marcate de volatilitate, indiferenta sau de ambiguitate.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...