Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 7-13 Ianuarie 2017


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 7-13 Ianuarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 7-13 Ianuarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 7 si 8 ianuarie, tendinta de a micsora turatiile, de a o lua mai incet. Gemenii vor incerca sa se calmeze, sa se linisteasca, eventual sa doarma pentru a recupera energia pierduta cu zbuciumului zilelor de vacanta. Va fi o nevoie atat a trupului cat si a sufletului de a gasi un moment de ragaz pentru odihna lor.

Intre 9 si 10 ianuarie, Gemenii isi vor reveni la forma fizica normala: vor fi din nou energici, implicati activi,veseli si vor fi in stare sa ia din nou in piept o serie de tensiuni si situatii complicate care dateaza de anul trecut si care se manifesta in plan social, profesional, sau al imaginii si autoritatii unde, cel putin pentru saptamana viitoare, vor avea parte de situatii placute. Unii pot fi laudati, altii pot primi distinctii, aplauze, cronici bune, mai ales daca sunt actori si interpreti.

Intre 11 si 12 ianuarie, nativii pot constata ca micile rezerve de bani s-au epuizat si ca perspectiva nu-i chiar roz. Pentru moment, nu se contureaza nici o solutie sau, chiar daca exista, ele se vor indeparta, incet, incet de nativ. Pe 13 ianuarie, Gemenii pot fi obligati sa faca fata unei situatii de familie, de casnicie, de afaceri etc. in care trebui sa dea dovada de curaj, de hotarare si de autoritate, oricat de greu le-ar fi.

Pe 12 ianuarie, Mercur, Guvernatorul lor, revenit la mersul direct, in casa a VIII-a, le va oferi un suport rational, putere de judecata corecta si de evaluare precisa a unei situatii privitoare la un avantaj material sau banesc de orice natura.

Nota generala a saptamanii viitoare va fi data de razele care pleaca de la cele patru planete aflate in tranzit prin zodia Pestilor (casa a X-a a cerului acestor nativi) si care privesc fiinta intrinseca a Gemenilor precum si statutul casei a VII-a unde se afla Saturn, care incearca sa puna ordine in dezordinea relationala instaurata de cel putin un an incoace.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...