Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 6-12 Mai 2017


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 6-12 Mai 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 6-12 Mai 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 6 mai, pana spre seara, se va manifesta tendinta, instalata cu doua zile in urma, care ii va obliga pe Gemeni sa tina cont de problemeLE de familie ori de nevoia de a rezolva chestiuni casnice, domestice, gospodaresti. In planul activitatii publice, profesionale, in afaceri si in colaborari pot aparea discrepante si nemultumiri.

Intre 6 mai (dupa ora 21:21′) si 9 mai dimineata, multa forfota sentimentala. Unii nativi pot fi tulburati de ceea ce vor descoperi ca se petrece, in realitate, in viata lor sentimentala. Pe fondul acestei stari de surescitare, ei pot lua decizii neinspirate si insuficient gandite. Relatiile cu copiii pot trece prin clipe grele, parintii – Gemeni fiind descumpaniti cu privire la atitudinea pe care ar trebui sa o adopte. Posibile acuzatii intre prieteni, dispute ce nu se vor termina prea curand.

Intre 9 mai (dupa ora 08:21′) si seara zilei de 11 mai, sanatatea lor ar putea fi pusa la incercare de influxurile Lunii Pline din 11 mai, ora 00:42′). Cel mai solicitat, va fi sistemul imunitar si, prin asta, riscul de a face infectii, ca o consecinta a micilor accidente (intepaturi, taieturi, raniri accidentale) sau incizii, extractii dentare, proceduri ginecologice, operatii in zona uro-genitala sau dentara. Stresul acestui context astral se poate indrepta si spre sectorul munca, serviciu, salarizare; mai pronuntate ar putea fi spaima, teama pentru ziua de maine si felul in care vor “pune la inima” zvonurile si barfele.

Intre 11 mai (dupa ora 20:00′) si 12 mai, Gemenii vor fi nevoiti sa navigheze printre provocari si situatii care “stau sa dea in clocot” din cauza unor parteneri de dialog, de proiect, de afaceri care actioneaza in contradictie cu ceea ce doresc nativii. Manati de dorinta de a-si urma visurile de implinire si proiectele de afirmare sociala sau profesionala, Gemenii nu se vor lasa doborati de tristete si nu vor abandona lupta, cel putin, pana pe 4 iunie 2017

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: