Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 6-12 Ianuarie 2018


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 6-12 Ianuarie 2018. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 6-12 Ianuarie 2018. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 6 si 7 ianuarie, la pranz, chestiuni domestice care trebuie sa fie puse la punct.

Intre 7 ianuarie, dupa ora 14:15, si 9 ianuarie seara, inclinatie spre divertismentul superior, pentru distractiile care ofera o placere intelectuala, artistica, estetica, culturala (spectacole, lecturi, activitati care formeaza si dezvolta un talent personal). Tendinta de a trata superficial o relatie afectiva, de a fi “neseriosi” in relatiile sufletesti.

Intre 9 ianuarie, dupa ora 22:06, si 12 ianuarie dimineata, stare de lucruri crispata, situatii care il amarasc, il intristeaza sau, la limita, il manie pe nativ. Atentie la sicanele la care ar putea recurge un coleg sau la comploturile puse la cale de un grup care nu-l simpatizeaza pe Geaman. Posibile infectii stomatologice, nevoia de a recurge la proceduri chirurgicale, viroze, gripe, raceli, sinuzite, tulburari in fiziologia aparatului urinar, renal, genital.

Pe 11 ianuarie, Mercur va intra in zodia Capricornului si va accentua tendinta Gemenilor de a se crampona de o premisa materiala sau de a nu accepta o evidenta care ii impiedica sa-si duca la indeplinire planul de a obtine un beneficiu material prin intermediul, cu ajutorul sau de la cineva (persoana ori institutie).

Pe 9 ianuarie, dupa ora 09:05, Luna va incepe sa tranziteze casa a VII-a a relatiilor parteneriale si va instaura, din perspectiva mai multor aspecte astrale, o perioada alunecoasa, nesigura, generatoare de discutii fara sens si de lansare a unor ipoteze, cu toatele, subrede la capitolul logica si argumentatie. Nota generala a saptamanii nu va fi data, ca in cazul altor zodii, de aglomerarea celor cinci planete plus Luna Neagra in tranzit prin zodia Capricornului dar va fi, totusi, grevata de cele sase cuadraturi formate cu Uranus permitand, astfel, unor relatii de prietenie sa se degradeze pe fondul diferentei intereselor personale si a divergentelor de opinii.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...