Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 5 – 11 Octombrie 2019


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 5 – 11 Octombrie 2019. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 5 – 11 Octombrie 2019. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Între 5 și 7 octombrie dimineața, nativii se vor crampona, din interes sau din orgoliul de a nu ceda, nici chiar în fața evidențelor sau a unor ambiții exagerate, și vor refuza orice propunere de rezolvare a unor litigii sau încurcături bănești ori patrimoniale.

Între 7 octombrie, după ora 06:43′, și seara zilei de 9 octombrie, tendința de a pune într-o lumină nouă orice fapt de viață sau proiect încă neclar în mintea lor, pentru a vedea dacă, nu cumva, se ivește o variantă mai avantajoasă.

Disponibilitate de a afla, a învăța, a observa, a deprinde dexterități și abilități noi în cadrul pregătirii profesionale ori a obținerii unui statut de special (expert, specialist, maestru). Cei care desfășoară activități de creație vor fi în formă, vor avea entuziasm, disponibilitate spre inovație, spre o abordare avangardistă a rolurilor sau a temelor, vor fi inventivi, curajoși, simpatici și atrăgători în tot ceea ce vor face în și pentru public.

Pe 8 octombrie, planeta Venus va intra în zodia Scorpionului și va influența, până la 1 noiembrie a. c., sectorul muncii și al sănătății. Mai solicitate va fi regimul endocrin și aparatul genital; în cazul femeilor, se va pune un accent pe felul în care se va purta o sarcină sau se va desfășura o naștere; infecțiile, de obicei minore, pot trece (destul de) repede dar se vor produce mai lesne decât în alte momente de peste an. În același răstimp, la locul de muncă se pot produce secvențe neplăcute (dispute, acuzații dar și greșeli ale nativilor); uneori, acestea, deși, pe fond, vor fi minore, pot genera reproșuri și sancțiuni disproporționate.

Între 9 octombrie, după ora 19:06′, și 11 octombrie, amestec de bine și rău, de plăcut și neplăcut, de șansă sau de dificultate în planul imaginii publice (succes dublat de invidie, laude dar și reacții nedemne ale unor persoane din anturaj, bucurii umbrite de întâmplări colaterale).

Sursa: Ziarul Libertatea
Mai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...