Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 5-11 August 2017


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 5-11 August 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 5-11 August 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 5 si 6 august dupa-amiaza, nativii vor constientiza problemele financiare curente precum si eventualele lor consecinte cu luciditate si cu responsabilitate. Atitudinea lor fata de bani, cheltuieli, incasari se va schimba in functie de situatia particulara a fiecaruia. Tergiversari si piedici in calea unei normalizari financiare.

Intre 6 august, dupa ora 15:16′, si 8 august, ora 23:56′, posibil moment de orgoliu personal (nota generala este aceea de “a-si face curaj”) in vederea abordarii unei noi directii profesionale, care nu exclude acceptarea si implicarea in noi forme de studiu si perfecționare. Efectul Lunii Pline in Varsator, care va opera, pe 7 august, pe axa caselor III-IX, asociat cu impactul eclipsei parțiale de Luna care se va produce cu acest prilej, va accentua dorința de succes, de victorie personala dar si de individualism. Gemenii se vor lepada de vechile atasamente (idei politice, convingeri, simpatii, mize personale de viata publica) si isi vor asuma altele noi, nascute din nevoia fireasca de a se adapta la prezent si de a trai in concordanta cu firea, structura si constiința sau varsta lor.

Intre 9 si 11 august dimineața, nativii vor lua in calcul argumentele ce privesc interesele de familie si prioritațile din viata lor (stadiul unor colaborari, ipoteza desprinderii de asociații care le complica existenta, reglementarea unor conflicte). Lupta pentru infrangerea opoziției unor persoane sau instituții fata de un parteneriat (contract?!).

Din 11 august, dupa ora 08:27′, este posibil sa apara divergente intre Gemeni si prietenii lor; unele pot tine de aspecte marunte, trecatoare, altele pot scoate la iveala sentimente, trairi, intenții si atitudini nemarturisite, care ii vor pune pe nativi pe ganduri; ei vor cantari atent ipoteza revizuirii relatiilor cu acestia prin ruperea definitiva a dialogului sau doar printr-o “racire” diplomatica.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...