Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 31 – 06 Noiembrie 2015


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 31 – 06 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 31 – 06 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 31 octombrie, Luna va traversa zodia Gemenilor, dandu-le acestor nativi posibilitatea sa fie in largul lor, sa aiba inspiratie, intuitie, sa fie voiosi, deschisi dialogului, luminosi, placuti anturajului.

Dupa ora 12 a acestei zile si, apoi, pe 1 si 2 noiembrie, indiferent ce fac, pe unde umbla si cu cine se intalnesc, ei numai la bani se gandesc sau la solutiile concrete, de moment, pentru a rezolva o chestiune practica destul de complicata. De aceea, nota generala este mai mult de tentativa, de interes pentru acel subiect dar cu slabe sanse de solutionare. Pe 3 si 4 noiembrie unii Gemeni fac pe “interesantii”. Ei vor simti nevoia sa se dea mari intr-o discutie, intr-o vizita, intr-un cadru oficial.

Pe 5 si 6 noiembrie, se aduna o multime de probleme de mai mare sau mai mica importanta, intr-o legatura directa sau tangentiala cu locuinta, gospodaria, cu un context locativ sau funciar (implicit actele si contractele aferente). Momentul este favorabil. Pentru unii, aceasta etapa poate sa ia aspectul unei sanse neprevazute sau al unei situatii care se contureaza din mers, extrem de avantajos. Nu alimentati barfe, nu intrati in jocuri de culise la locul de munca.

Mercur va fi, incepand din 2 pana pe 20 noiembrie, un factor astral nefericit si periculos care va spori riscul de a raci, de a contracta o viroza sau de a face o infectie dentara. Mai este vizat aparatul renal (la barbati), cel genital (la femei) si regimul endocrin. Nota generala este de fluctuatii fiziologice si de infectii recidivante.

Sunt de evitat toate manevrele medicale in zonele anatomice amintite dupa cum, in unele cazuri, o afectiune, care era tinuta sub control cu o anumita medicatie si intr-o anume concentratie, acum impune o ajustare a dozei sau o schimbare a schemei terapeutice.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...