Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 31-06 Ianuarie 2017


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 31-06 Ianuarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 31-06 Ianuarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In primele ore ale zilei de 31 decembrie, preocuparile par a fi de ordin banesc si ele se pot produce In masura In care nativii calatoresc si se afla departe de tara, unde functioneaza alt fus orar, ceea ce le va permite sa desfasoare activitati, distractii sau deplasari In timpul carora vor trebui sa faca plati si cumparaturi.

Intre 31 decembrie (dupa ora 03:29′) si 2 ianuarie la pranz, Gemenii vor avea tot felul de idei cu privire la felul In care ar trebui sa petreaca, sa gaseasca satisfactie In distractiile si provocarile firesti ale sarbatorilor.

Intre 2 ianuarie, dupa ora 11:58′, si 4 ianuarie, pana la ora 18:20′, pentru cei care se manifesta In public – actori, cantareti, interpreti, dansatori – etapa este minunata pentru a-si etala talentul, virtuozitatea si valoarea personala. Este timpului succesului si al norocului care poate decurge aici.

Desi 1 ianuarie nu este o zi de lucru obisnuita, Gemenii pot primi o oferta sau pot discuta, In principiu, despre o noua responsabilitate sau, dintr-o postura publica, pot Incepe un nou tip de activitate.

Din seara zilei de 4 ianuarie pana pe 6 ianuarie, perioada petrecuta In Intalniri, distractii si conversatii interesante. Nativii se vor bucura pentru ca vor avea posibilitatea sa cunoasca oameni simpatici, celebri sau originali al caror model de viata independent, nesupus prejudecatilor Ii va Incanta Intr-atat prin curajul afirmarii de sine cat si prin peisajul uman desfasurat, Incat Gemenii vor Incerca sa Imprumute sau sa imite ceva din personalitatea acelora.

Din 4 ianuarie Mercur, Guvernatorul lor, aflat In miscare aparent retrograda, va reveni pentru cateva zile In Sagetator, adica In casa a VII-a a relatiilor parteneriale si, de acolo, va readuce In actualitate una sau mai multe chestiuni ramase nerezolvate dandu-le posibilitatea sa repare sau sa duca la bun sfarsit ceea ce au Inceput cu cateva saptamani In urma.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...