Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 31 – 06 Februarie 2015


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 31 – 06 Februarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 31 – 06 Februarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Preocupari banesti firesti, trecatoare, legate mai ales de unele plati ce li se cuvin si nu se fac de loc sau sunt fragmentate si amanate.

Luna Plina din 4 februarie priveste cele doua case ale comunicarii, ale exprimarii libere sau conditionate de un cadru oficial (examene, teste), precum si diferitele ipostaze ale invatarii (latura pedagogica, scolara sau universitara) si latura morala (lectie de viata).

Un punct central al ipostazelor astrale care opereaza saptamana viitoare se va inregistra pe 6 februarie, dar unele evenimente se pot produce in aceasta logica si cu o marja de toleranta de o zi inainte si o zi dupa aceasta data care il pune pe nativ sa ia decizii radicale, pe fondul unor evenimente care se deruleaza nu in directa legatura cu existenta lor. Este vorba de fapte asupra carora trebuie sa se pronunte sau care ii obliga sa decida, implicandu-se intr-un fel care poate deranja multe lume sau chiar impotriva unui curent general de opinie.

Unele persoane isi pot reformula o serie de convingeri sau isi schimba polii de interes. Decizia nu va fi facuta publica, probabil ca acest lucru se va produce dupa o sedimentare a gandurilor, la sfarsitul lunii februarie. Casa imaginii publice si a functiilor sau autoritatii profesionale este in continuare o forta astrala ce le da multora aripi si curaj. Doar ca exista tot felul de conditionari care, desi minore, le complica orice demers coerent, mai ales pe 6-7 februarie.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...