Horoscop urania

 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 30-06 Noiembrie 2017


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 30-06 Noiembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 30-06 Noiembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In noaptea de 30 septembrie, posibile momente de insomnie sau de griji pot pune stapanire pe nativi, facandu-i sa se gandeasca, in puterea noptii, la treburile familiei, ale casei, ale gospodariei sau la patrimoniul ori la postura lor socio-profesionala ce trebuie gestionata cu grija. Mercur va intra in zodia Balantei si le va conferi un soi de gratie in atitudine, de subtilitate in gandire, de intuitie si rafinament in activitatile artistice sau de natura intelectuala; dar, acelasi tranzit, care va dura pana pe 17 octombrie, le va da o anume lejeritate in modul de a privi relatiile afective (detasare, indiferenta, predispozitie spre aventuri de scurta durata, speculatii sentimentale).

Intre 30 septembrie, dupa ora 07:41′, si 2 octombrie dupa-amiaza, forta de creatie sau de interpretare artistica, vigoarea mentala, puterea gandului vor spori in intensitate dar si in valoare in acest rastimp, permitandu-le sa faca pasi importanti in activitatea lor.

Intre 2 octombrie, dupa ora 17:27′, si sfarsitul zilei de 4 octombrie, pot aparea o serie de piedici in calea realizarii unui ideal profesional; uneori, nativii ar putea fi dezamagiti de directia spre care se indreapta evenimentele, care vor scoate la iveala conjuncturi noi, de care vor trebui sa tina cont pe viitor. Alteori, considerentele de familie vor prevala, punandu-i in incurcatura sau determinandu-i sa ia in calcul renuntarea la un proiect sau amanarea lui.

Intre 4 octombrie, dupa ora 23:40′, si 6 octombrie, relatiile personale, de prietenie sau de dragoste, vor fi mai active, mai precipitate, vor fi traite mai intens sau mai provocator.

In seara zilei de 5 octombrie, in acest sector astral, va avea loc faza de Luna Plina in Berbec care ar putea produce o surpriza sau ar putea genera inceputul unei noi relatii de prietenie; o alta ipostaza ar fi paroxismul pe care l-ar putea atinge un conflict mai vechi intre prieteni sau o intorsatura de situatie care nu poate fi tolerata.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...