Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 30-06 Decembrie 2019


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 30-06 Decembrie 2019. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 30-06 Decembrie 2019. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 30 noiembrie, preocupările materiale și/sau bănești par să se mai limpezească prin influența corectă sau protectivă a planetei Venus. Astfel că răstimpul invocat, marcat de numeroase influențe astrale, poate funcționa mai bine sau mai correct, dar, prin asta, nu neapărat și repede: lentoarea și piedicile se vor menține.

Vestea bună este că, începând cu 2 decembrie, Jupiter va intra în această casă a VIII-a, pe care o va traversa până pe 19 decembrie 2020, schimbând, în chip evident, contextul în care se vor desfășura și condițiile în care se vor rezolva dosarele economice sau juridice, menite să reglementeze un drept de proprietate asupra unui bun ori de exploatare a unor sume și de bani și avantaje.

Între 30 noiembrie, după ora 22:14, și dimineața zilei de 3 decembrie, idei interesante, soluții ingenioase, inventivitate într-un plan al cât mai bunei plasări a persoanei lor într-un mediu de studiu, de exercitare a profesiei sau de valorificare a calităților ce le vor permite afirmarea în plan public.

Între 3 decembrie, după ora 9:00, și seara zilei de 5 decembrie, momente plăcute, de satisfacție interioară născute dintr-un succes personal sau profesional ori dintr-o ipostază în urma cărora ei vor “ieși bine”. Între 5 decembrie, după ora 21:45, și 6 decembrie, discuții aprinse cu un prieten sau cu unii apropiați alături de care nativul desfășoară diferite activități.

Gemenii vor avea tendința să-și impună punctul de vedere sau, în alte cazuri, să-și manifeste dorința de a ține sub control o relație sau o preocupare care tinde să evolueze dezordonat și păgubos pentru toată lumea, dar cei implicați în respectiva situație vor accepta ușor observațiile și intervențiile nativilor, de unde și dialogurile cam “răstite”. Marcaj destul de important, întreaga săptămână, pe sectorul relațiilor conjugale, parteneriale sau contractuale ori procesuale.

Sursa: Ziarul Libertatea
Mai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...