Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 30 – 05 Februarie 2016


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 30 – 05 Februarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 30 – 05 Februarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Din dorinta de a evada din monotonia zilelor de iarna, din dorinta de a face ceva special care sa le dea satisfactii intense, unii Gemeni pot opta, pe 30 ianuarie, sa treaca la fapte: o aventura, o cucerire, o gluma facuta unui cunoscut.

Dar, desi de multe ori, totul pleaca cu bune intentii, felul in care sfarsesc aceste distractii va avea darul sa nemultumeasca pe cineva, sa deranjeze o persoana de care acestia sunt legati afectiv. Imaginatia bogata si ideile in cascada care se deruleaza, in prezent, in mintea lor, nu sunt toate la fel de inspirate. Din 31 ianuarie pana pe 2 februarie dupa-amiaza, o parte dintre nativi se concentreaza pe problemele de sanatate.

Unii au racit. Altii au guturai, sinuzita, amigdalita ori o infectie dentara. Nu sunt excluse tulburarile aparatului urinar, renal (la barbati) si ale aparatului genital. A nu se face interventii chirurgicale specializate (mai ales stomatologice) sau, mai grav, la intamplare, apeland la solutii improvizate (risc de infectie, oriunde in organism, in afara segmentelor mai sus amintite).

Relatiile la locul de munca ii pot face pe Gemeni sa indure sicanele sau subminarile unor colegi, sefi etc. Intre 2 februarie seara si 4 februarie, Gemenii revin la o ipostaza in care s-au mai aflat cu o luna in urma cand, pentru unii, apele s-au tulburat pe sectorul afaceri, negocieri, contracte sau relatii matrimoniale.

Si de asta data, pe acest segment astral, lucrurile merg anapoda. Din fericire, pentru putin timp. Din 5 februarie, ei fac socoteli banesti si recalculeaza o investitie dorita. Pentru toti nativii, continua sa functioneze deziluziile sau pierderea unor sanse de a obtine un rezultat concret intr-o chestiune de imagine publica, de autoritate socio-profesionala sau, macar, de a pune ordine, in relatiile dintre rudele aflate in conflict. Aici situatia evolueaza fara directie, haotic.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...