Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 3-9 Iunie 2017


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 3-9 Iunie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 3-9 Iunie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 3 si 5 iunie, la pranz, Gemenii se vor simti purtati pe aripile inspiratiei; ei vor fi mai senini, mai veseli, mai degajati in reactii si mai spontani in trairi. Nota generala este de chef de viata, de relaxare, de detasare fata de factorii de stres si de obligatiile curente pe care vor avea tendinta sa le ignore, sa le amane, sa le “uite”, pentru moment.

In dupa-amiaza zilei de 4 iunie, la ora 19:16′, Marte va intra in zodia Racului si-i va obliga sa constate ca exuberanta “costa”, deci va fi nevoie de mai multa chibzuiala.

Intre 5 iunie, dupa ora 13:46′ si 8 iunie, noaptea, nu se contureaza evenimente speciale in planul activitatii stabile dar, din dimineata zilei de 6 iunie, cand Venus va intra in zodia Taurului, se va putea vorbi de intuitie sau de un factor din categoria norocului, a imprejurarilor fericite, a coincidentelor salvatoare care le pot atrage atentia Gemenilor asupra unui aspect in legatura cu locul de munca, ce trebuie si poate fi corectat. Ajutor nesperat in vederea gasirii unei slujbe, pentru cei care nu au un plasament sau care sunt nemultumiti de conditiile actuale de munca si salarizare.

Pe 7 iunie, la ora 01:16′, Mercur, Guvernatorul Gemenilor, va intra in zodia lor, si va declansa un binevenit proces de “aerisire” mentala: Gemenii vor renunta la ideile fixe, la suspiciuni, la pozitiile inflexibile, absurde sau gresite, dand dovada de multa initiativa, de spontaneitate, sinceritate si limpezime a mintii.

Intre 8 iunie, dupa ora 02:00′ si 9 iunie, se vor inmulti dialogurile incomode cu sotul sau sotia, cu partenerii din firma, cu asociatii intr-un proiect ori chiar cu dusmanii si rivalii. Aspect delicat, alunecos, imprevizibil in privinta proceselor si a tuturor tipurilor de litigiu, in prejma zilei de 9 iunie, cand, la ora 16:09′, pe casa a VII-a, relationala, se va produce faza de Luna Plina in Sagetator.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...