Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 3-9 Februarie 2018


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 3-9 Februarie 2018. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 3-9 Februarie 2018. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 3 februarie, contradictii intre nativi si unele rude, dificultati in a gasi o solutie practica problemelor curente domestice, uneori din cauza solicitarilor intense si constante dinspre sectorul munca, responsabilitate, activitate profesionala, alteori, din cauza unor incurcaturi legate de acte si aprobari.

Intre 3 februarie, dupa ora 23:47′, si 6 februarie dimineata, mici momente de relaxare, clipe de destindere; Gemenii vor dori sa iasa din contextul activitatilor curente menite care nu le aduc nici o satisfactie prin activitati care sa le „descreteasca fruntea”: spectacole de teatru, film, concerte, concursuri, petreceri.

Intre 6 februarie, dupa ora 05:57′, si prima parte a zilei de 8 februarie, fara a fi vorba de o suferinta organica anume, Gemenii nu vor fi in apele lor in acest rastimp: se vor enerva deseori din cauza unor activitati, desfasurate in special la locul de munca, care, in alte dati nu-i deranjau atat de tare, dar acum, nimic nu le va conveni: animozitate intre un nativ si unul sau mai multi colegi la locul de munca.

Intre 8 februarie, dupa ora 15:54′, si 9 februarie, perioada buna pentru a negocia un contract, pentru a discuta clauzele unui acord, pentru a stabili principiile dupa care va functiona un grup de lucru. Rastimpul poate aduce un accent pe probleme ce tin de implicarea nativului intr-o chestiune de normalitate, de morala sau de legalitate in orice demers. Planetele aflate in tranzit prin semnul de Aer al Varsatorului (cu care Gemenii rezoneaza in mod armonic) vor avea un efect intens asupra casei a IX-a. Ea va fi sustinuta de Soare, care le va insufla avant, Venus, care va atrage norocul la informatii utile si la cunoastere profunda si de Mercur care va facilita invatarea si exprimarea verbala, in public, sau in scris, prin intermediul activitatii de cercetare si elaborare a unor documente, carti, studii, rapoarte.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...