Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 29-05 Decembrie 2014


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 29-05 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 29 Noiembrie – 05 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Casa a VII-a a cerului astral al saptamanii viitoare aduce o zestre intensa, dar favorabila. Nativii apartinand acestei zodii pot inregistra un progres real in urmatoarele zile in tot ceea ce priveste o relatie parteneriala, personala, conjugala sau de afaceri.

Nota generala este de impacare, de cadere la pace, de armonizare, de risipire a unor asperitati care au condus la taceri ostile, la lipsa comunicarii, la lipsa de solidaritate.

Conotatia este buna si daca sotii se impaca, si daca partenerii de afaceri nu-si mai fac sicane. De asemenea, contextul este favorabil pentru o serie de situatii complicate care riscau, pana mai ieri, sa se finalizeze cu o reclamatie, cu o plangere sau cu un proces.

Acum, partile pot sa cada la pace, pot vorbi sincer si mai ales pot gasi solutiile potrivite sau necesare actualei etape. Relativ favorabile sunt si evenimentele ce se deruleaza intr-o legatura directa cu o ancheta, un proces, o depozitie (dar aici contextul astral functioneaza diferit, in functie de natura juridica a cauzei insesi).

Pe 5 si pe 6 decembrie, Luna va traversa sectorul Gemeni si le va aduce un spor de voiosie sau de expresivitate in exprimare. Marte va intra din 5 decembrie in semnul Varsatorului, in armonie cu zodia lor natala, si va provoca, de-a lungul mai multor saptamani, schimbari de atitudine, de optiune (in special profesionala), de crez sau motivatie sociala sau de apartenenta la structuri sociale, politice si religioase.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...