Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 29 – 04 Septembrie 2015


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 29 – 04 Septembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 29 – 04 Septembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In dimineata zilei de 29 august Gemenii pot fi intr-o excelenta forma mentala, care sa le permita sa gaseasca o solutie, de moment, ce-i drept!, la o chestiune personala, pot comunica excelent, pot fi convingatori, inventivi, simpatici si imaginativi.

Din dupa-amiaza aceleiasi zile pana pe 31 august dimineata cei mai multi cauta cele mai avantajoase modalitati de a se pune in evidenta, de a se face pretuiti, de a castiga simpatia sau de a avea succes (mai ales daca desfasoara activitati publice, de presa sau artistice) si, de cele mai multe ori, reusesc.

Pe casa a X-a se manifesta, in modul cel mai intens, si vibratia produsa de faza de Luna Plina care ii poate pune, mai ales pe cei tineri, in fata unei situatii inedite pe care sa o poata dezvolta ulterior in beneficiul personal (debut, afirmare, premiu, preselectie etc.). Intre 31 august dupa-amiaza si 2 septembrie dimineata, nativii pot petrece mult timp alaturi de prieteni, colaboratori, cunoscuti.

E o adevarata efervescenta a intalnirilor, dialogurilor, proiectelor comune. Un strop de tihna binemeritata intre 2 septembrie dupa-amiaza si 4 septembrie seara cand vor dori sa-si puna ordine in ganduri. Discrete disfunctii organice pe 4 septembrie. Atentie la mancarurile grele si la medicamentele cunoscute pentru toxicitatea lor: nu faceti abuz.

Excelenta perioada de 2-3 zile din preajma datei de 1 septembrie in tot ceea ce priveste comunicarea, relatiile cu fratii, cumnatii si vecini. Foarte bine sustinuta astral activitatea scolara, educativa, pedagogica sau de formare profesionala. Unii pot fi solicitati mai intens decat in alte dati de chestiunile ce tin de administrarea locuintelor, utilajelor si instalatiilor pe care le detin, mai ales daca desfasoara activitati agricole (ingrijire, exploatare, reparare, modernizare, conservare).

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...