Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 29-04 August 2017


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 29-04 August 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 29-04 August 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 29 si 30 iulie, perioada buna pentru relaxare, destindere, desprindere de activitatile solicitante. Moment bun pentru educatie artistica, participare la viata culturala, la manifestarile colective formative si nu doar recreative. Gemenii vor avea un psihic bun, vor gandi liber, spontan, original dar, totodata, intuitiv si corect. Vesti excelente in plan sentimental, moment prielnic pentru impacari. Unii ar putea intalni o persoana care, in scurt timp, va ocupa un loc special in inima lor. Succese medii la jocuri si pariuri.

Intre 30 iulie, dupa ora 03:23′ si 1 august, nu vor fi indicate abordarile revendicative sau cu tenta conflictuala la locul de munca. Discutia, inofensiva la inceput, justificata sau chiar principiala, poate deveni brusc, una conflictuala, dand nastere la dispute aprinse si la confruntari de opinii categorice. In dupa-amiaza zilei de 31 iulie, Venus va intra in zodia Racului, introducand o nota contradictorie pe axa celor doua case ale banilor, pe care o va controla pana pe 26 august a.c. Teoretic, va fi un joc nefolositor intre o idee sau o initiativa buna si blocarea sau alterarea ei, pe parcurs, de factori subiectivi, administrativi sau birocratici. Nu va fi vorba de pierderi ci de un dezacord intre nativi si factorii implicati (persoane, institutii, cadru legislativ, conditii subiective).

Intre 1 august, dupa ora 15:02′ si 4 august, posibile discutii aprinse care pleaca de la rastalmaciri, procese de intentii sau acuzatii exagerate (nefondate?) intre soti sau colaboratori. Nu initiati, intalniri de afaceri, negocieri si nu semnati acte. Context atipic, surprizator, in evolutia unor anchete sau procese ce vor impune refacerea traseului unui dosar sau a unei proceduri legale.

Din 4 august, dupa ora 03:37′, Gemenii pot avea “strangeri de inima” provocate de felul in care se desfasoara un demers legal cu miza patrimoniala sau financiara.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...