Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 28 – 06 Martie 2015


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 28 – 06 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 28 – 06 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Saptamana viitoare le poate aduce Gemenilor ipostaze de viata prin care nu au mai trecut. Ele ar trebui sa fie agreabile, flatante sau sa marcheze un spor de simpatie, de admiratie pe fondul depatirii unei situatii de moment confuze, dezagreabile sau incalcite.

Un varf al acestui potential astral se poate inregistra in ziua de 5 martie, intr-o legatura stransa cu faza de Luna Plina. Este un moment in care firile artistice, intuitive, sensibile pot “scapa in succes”.

De aceea, cei ce desfatoara activitati artistice, creative, legate de imaginatie sau de sensibilitate ti incarcatura emotionala pot sa fie in forma, sa fie premiati, aplaudati sau remarcati. In preajma zilei de 4 martie, relatiile parteneriale pot fi stresante: nu prea se poate cadea la pace, mai ales daca este vorba de un act oficial, contract, intelegere.

Intreaga saptamana ar trebui sa functioneze excelent in legatura cu prietenii sau acele persoane cu care nativul se intalnette intr-o chestiune de afinitate electiva, cu care desfatoara activitati ce nu presupun afaceri, cattig sau beneficiu. Multe contacte umane, multe vorbe, multe gesturi utile nativilor, chiar profitabile chiar daca, pentru moment, dupa aceasta etapa buna, se vor arata oarecum dezamagiti, ca, din punct de vedere practic, lucrurile nu se concretizeaza ata cum ti-ar fi dorit ei. Mai au de atteptat pentru asta 3-4 luni.

S-ar putea sa urmeze cateva zile (2, 3, 4 martie) de agitatie legata de drumuri necesare. O adevarata forfota existentiala: deplasari scurte, dialoguri multe ti pe graba, frecvente schimbari de stare de spirit. Pe fondul acesta de supraincarcare, multe sfaturi bune, protective pot sa treaca neobservate. Identificati-le, totuti.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Gemeni:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: