Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 28 – 04 Decembrie 2015


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 28 – 04 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 28 – 04 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 28 si 29 noiembrie banii devin o chestiune stringenta. Unii sunt obligati de imprejurari sa faca o serie de plati ori sa se conformeze unor exigente financiare care le dau peste cap planul curent de viata.

Nevoile copiilor, un partener de suflet cheltuitor sau pretentios pot fi cauza acestor bulversari dar complicatiile pot veni si din alte domenii de viata si activitate. Pe 30 noiembrie, 1 si 2 decembrie pana la pranz Gemenii vor fi in forma ori de cate ori vor fi obligati sa se manifeste in public. Le va placea ideea de a fi vedete, de a fi priviti ca niste lideri de opinie. Vor sa impresioneze, sa cucereasca si, mai ales, sa-i “faca praf” pe cei care il privesc.

Impresia conteaza pentru ei cel mai mult in aceste zile si, pentru ea, sunt in stare de tot felul de stratageme, uneori de-a dreptul teatrale, menite sa le puna calitatile in valoare. Starea de entuziasm se stinge repede. Din dupa-amiaza zilei de 2 decembrie pana pe 4 decembrie, ori numai au energie, ori etapa “figuri” s-a incheiat, ori o serie de chestiuni de interes familial si practic ii cheama la datorie.

Contextul astral nu le este favorabil Gemenilor pe directia relatiilor parteneriale de orice natura, a conflictelor in derulare. Viata unora capata, uneori, accente de-a dreptul patetice pe fondul unor complicate relatii care acum “sar in aer”, dupa ce s-a blocat din cauza imposibilitatii de a se iesi dintr-un impas relational, conflictual, contractual, procesual.

Interesul lor personal se va lovi de interesele divergente ale celorlalti, de rigorile legii sau de chestiunile de morala, de principiu etc. De aceea, mai ales pe 3 si 4 decembrie, e bine ca Gemenii sa nu se angajeze in discutii importante sau sa ia decizii. Procesele pot ridica probleme de patrimoniu personal sau chiar familial.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...