Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 28-03 noiembrie 2017


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 28-03 noiembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 28-03 noiembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 28 si 30 octombrie dimineata, idei originale, solutii inteligente, imaginatie, fantezie, mental bun. Sentimente neobisnuite fata de imprejurarile cu care se confrunta Gemenii.

Intre 30 octombrie, dupa ora 11:47′, si 1 noiembrie dimineata, nume bune, faima, succes, simpatie manifestata de public fata de activitatea publica a unui personaj nascut in acest semn de Aer. Aceste succese pot fi explicate prin solutiile abile, diplomatice la care nativii vor recurge pentru a rezolva o problema curenta de munca sau pentru o initiativa de mare finete in plan profesional.

Intre 1 noiembrie, dupa ora 08:43′, si 3 noiembrie dimineata, relatiile cu cei apropiati (prieteni, tovarasi de drum intr-un proiect, etc.) pot cunoaste turnuri nebanuite care sa-i oblige pe nativi sa se repozitioneze fata de acestia pe fondul aparitiei unor informatii destabilizatoare sau in urma unor evenimente care vor scoate la suprafata ganduri si atitudini necunoscute. In plan afectiv, posibile reactii ciudate, uneori disproportionate ale Gemenilor fata de perechea lor sufleteasca. Rabufniri de personalitate care nu vor face bine relatiei. Totusi, in cazul celor care desfasoara activitati interpretative sau de tip mediatic (presa, spectacole, publicitate) contextul astral le va permite sa atinga performanta dorita, sa fie intr-o forma buna, sa aiba intuitia necesara, sa fie expresivi.

Pe 3 noiembrie, dupa ora 11:47′, Luna va intra in sectorul casei a XI-a si, din aceasta pozitie, ii va indemna pe Gemeni sa se odihneasca si sa se izoleze, pentru doua-trei zile, de forfota cotidiana epuizanta. In schimb, exista riscul unor raceli, gripe, viroze, infectii urinare sau genitale, sinuzite ori nevoia de a se recurge la injectii, infiltratii, punctii, extractii, biopsii, acte chirurgicale. Posibile conflicte si situatii neplacute la locul de munca nascute din manifestarea laturii subrede a caracterului unor colegi.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...