Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 28-03 Iunie 2016


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 28-03 Iunie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 28-03 Iunie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Ziua de 28 mai este una a inspiratiei, a fanteziei si unele dintre ideile care le vor trece prin minte nativilor se vor putea materializa daca ei vor dovedi implicare, hotarare si perseverenta. Perioada caracterizata prin “aspiratii”.

Intre 29 si 30 mai, de la caz la caz, unii se pot confrunta cu probleme de imagine, cu derapaje in ceea ce priveste relatia lor cu publicul, altii pot trece prin momente de cumpana, daca sunt sefi si trebuie sa ia o decizie de a carei utilitate nu sunt convinsi, dar sunt constransi de context, ori de care se tem ca le-ar prejudicia statutul socio – profesional. Altii pot trece prin situatii limita in relatiile de familie: crize conjugale, depunerea actelor de divort, partaje cu sicane, parasiri ale domiciliului conjugal, blocaje ale unor demersuri in justitie. De fapt, latura procesuala este proasta pentru toate tipurile de relatii parteneriale. Daca este vorba de parteneri de afaceri atunci pot interveni si factori exteriori persoanelor implicate, prin interventia institutiilor sau aplicarea legii. Relatiile cu rudele de sange vor evolua in totala contradictie cu directia de viata a Gemenilor. Spre sfarsitul saptamanii devine din ce in ce mai greu de gestionat multimea problemelor.

Intre 31 mai si 1 iunie, relatia cu prietenii este marcata de ciudatenii, de situatii bizare sau chiar de reactiile mai putin justificate ale nativilor insisi care se poarta cu bruschete cu o serie de persoane care nu i-au suparat cu nimic.

Intre 2 si 3 iunie, nativii simt nevoia sa se tempereze , poate si pe fondul unei stari proaste generale, fara o sursa organica bine definita. Ba sunt tristi, ba sunt enervati, ba cad pe ganduri, ba n-au somn. Relatiile la locul de munca pot trece prin momente neplacute, Gemenii fiind acuzati de unele lucruri pe care le-au facut si nu trebuia sau invers, nu le-au facut cand trebuia, iar ei vor suporta critica sau atentionarile destul de prost, mai ales ca unii, s-ar putea sa fie redusi la tacere in fata evidentelor.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...