Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 28-03 Februarie 2017


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 28-03 Februarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 28-03 Februarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 28 si 29 ianuarie dupa-amiaza, in mintea nativilor se pot produce schimbari majore de optiune de viata, de crez, de aspiratie, de constiinta. Unii vor renunta repede si fara nici un regret la o serie de principii, interese sau mize personale majore. Acum, vor imbratisa idei noi, premize noi de dezvoltare si afirmare personala.

Aceste transformari, petrecandu-se brusc si reflectandu-se in comportamentul si deciziile lor ii vor surprinde pe cei apropiati lui. Luna Noua din 28 ianuarie poate fi una dintre cauzele astrale care ar putea declansa aceasta revolutie personala. Pentru cei tineri, care au trait indiferenti fata de responsabilitatile lor, se poate vorbi de o maturizare brusca, ca efect al cristalizarii constiintei datoriei fata de sine.

Pe 28 ianuarie, Marte va intra in casa prietenilor si, de acolo, alaturi de Uranus, va genera, pana pe 10 martie, confruntari sau chiar dispute dar va permite si largirea cercului de apropiati, prin situatiile inedite care ii vor plasa in apropierea unor persoane speciale. Intre 29 ianuarie (dupa ora 18:11′) si 31 ianuarie, unii se pot bucura de succes, de notorietate, de functia in care au fost numiti, de o imagine buna sau de simpatia publicului, ceea ce, pentru artisti sau oameni politici, nu e lipsit de importanta.

Posibila victorie juridica, relationala sau morala asupra unui partener care le-a fost ostil sau care a incercat sa-i destabilizeze. Intre 1 si 3 februarie, pana la ora 03:50′, contacte si discutii aprinse cu apropiatii cerului lor de interese.

Pe 3 februarie, Venus va intra in casa a XI-a, introducand, pana pe 6 iunie, cand va parasi definitiv acest sector, nuante diferite in functie de mersul direct sau retrograd in care se va afla. Din 3 februarie, tendinta de a se linisti trupeste sau sufleteste si de a se refugia in activitati recreative. De la sfarsitul saptamanii, s-ar putea contura probleme banesti.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...