Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 28 – 03 Aprilie 2015


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 28 – 03 Aprilie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 28 – 03 Aprilie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Din ansamblul celor șapte zile pe care le analizam, perioada 1- 2 aprilie pare a fi mai antipatica pentru acești nativi care se vor confrunta cu chestiuni enervante, plictisitoare sau stupide legate de casa, domiciliu, cu probleme marunte gospodarești, organizatorice. Intr-o alta direcție astrala, ei se pot confrunta cu nemulțumiri adresate fațiș sau pe ocolite, mai ales daca dinamica activitații lor profesionale are și o dimensiune publica.

Se pot pune bazele, dupa 31 martie, a unor ostilitati, rezistente sau dusmanii ascunse care poate justifica, la un moment dat, un gest vizibil. Se pot instala numeroase discutii – mai mult sau mai putin inspirate – provocate de cunostintele ocazionale sau cele dintr-un anturaj bazat pe interese comune. Se aud si se rostesc tot felul de informatii cu doza mare de exagerare sau de subiectivism.

Este si multa pierdere de vreme in aceasta forfota cu aer de viata sociala activa. Poate ca o selectare mai atenta a oamenilor si a conversatiilor ar fi utila. De altfel, multe dintre promisiunile, premizele sau propunerile enuntate in acest context sunt fie provocari, fie intentii care se vor lovi de rigoarea saturniana, transformandu-le in ipostaze imposibile.

Sigura zi cand, intr-adevar, Gemenii pot intra in posesia unui sfat util, venit de la un specialist sau cand li se poate oferi o solutie corecta, onesta intr-un demers personal, este 3 aprilie. In aceasta zi toate tipurile comunicare verbala sunt avantajate, ei insisi fiind in forma. In planul sanatatii ar trebui acordata atentie sistemului endocrin, mai ales de catre femeie, sau mai ales de catre cei care se stiu cu antecedente ce tin de regimul hormonal.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...