Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 27 – 03 Iulie 2015


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 27 – 03 Iulie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 27 – 03 Iulie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Perioada buna prin patronajului Guvernatorului lor, Mercur, care le rafineaza mijloacele de expresie, de exprimare, care ii transforma in niste persoane simpatice, agreabile, interesante in tot ce spun, care au initiative ingenioase, care se pot descurca repede si bine din complicatiile vietii de fiecare zi.

Toatele procesele de gandire, memorare, invatare, redare functioneaza la cote optime pentru cei mici, adolescenti sau maturi. Cu totii sunt in forma mentala si psihica buna, in cazul in care sustin examene si probe de verificare a cunostintelor. Maturii pot avea griji financiare; ei vor incerca sa rezolve o parte din ele apeland, mai bine zis sperand, ca vor primi ajutor de la prieteni. Dar sectorul solidaritate umana schioapata producand suparare sau ingrijorare.

Ba mai mult, pe aceasta axa a banilor (casele II – VIII) faza de Luna Plina va pune in evidenta o serie de lipsuri sau greseli comise anterior, explicand astfel o parte dintre nevoile financiare cu care se confrunta in prezent. Intreaga perioada este marcata de conjunctia celor doi Benefici, plasati in casa a III-a, care pot conferi succes la examene, noroc la drumuri sau pot genera beneficii din dialogurile pe care le vor avea cu diferite persoane care le pot da informatii esentiale, documentari necesare ori ii pot indruma.

Dispute sau controverse legate de chestiuni de principiu sau de legalitate cu asociatii si/sau partenerii de afaceri (din dupa-amiaza zilei de 29 iunie pana in dimineata zilei de 1 iulie). Risc de a raci sau de a face o infectie legata de aparatul urinar, genital sau de o interventie stomatologica (27 – 29 iunie).

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...