Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 27-02 Iunie 2017


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 27-02 Iunie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 27-02 Iunie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 27 mai, Gemenii vor trai sub influenta fazei de Luna Noua in chiar semnul lor zodiacal. Vor avea mai multa energie decat in alte dati, mai multa disponibilitate sa se apuce de lucruri noi, sa se implice, sa fie activi dar vor avea si destule motive sa constate ca nu toate merg normal in viata lor. Prezenta planetei Marte in Gemeni, in opozitie cu Saturn, le va atrage atentia asupra unor limite personale sau asupra unor optiuni mai vechi, ce se dovedesc azi, a fi fost gresite. Seria contradictiilor personale si a confruntarii cu situatii potrivnice va cunoaste un reviriment pe 2/3 iunie cand, Soarele in Gemeni, in opozitie cu Luna Neagra, le va spori intensitatea, dandu-le semnificatia unor avertismente existentiale. Relatiile personale, parteneriale, de afaceri, contractuale sau procesuale pot imbraca haina conflictelor, a despartirilor reale sau doar declarative.

Pe 2 si 3 iunie, procesele se pot desfasura intr-un fel lezant, arbitrar sau excesiv prin masurile si deciziile aplicate.

Intre 27 mai, dupa ora 14:25, si dupa-amiaza zilei de 29 mai, se vor numara banii, se va reface lista cumparaturilor si obligatiilor financiare curente.

Intre 29 mai, dupa ora 15:12, si seara zilei de 31 mai, posibile consultari cu prieteni si apropiati; unele vor fi de bun augur sau utile. Mai putin favorabile vor fi contactele cu persoanele de care Gemenii sunt legati prin contracte sau cu care urmeaza sa ajunga la o intelegere. Intalnirile impun masura, prudenta si mai ales discretie: nu spuneti tot ce stiti sau credeti despre subiectul care face obiectul discutiei.

Intre 31 mai, dupa ora 19:16 si 2 iunie, amestec confuz, dezarmant, de intentii bune care nu pot fi puse in aplicare, de situatii inconfortabile in mijlocul carora nativii se vor afla, fara voia lor. Nu faceti compromisuri pentru a rezolva, pe moment, o situatie personala, familiala, profesionala sau publica.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...