Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 27-02 Ianuarie 2015


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 27-02 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 27 Decembrie – 26 Ianuarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Saptamana solicitanta, inegala ca provocari, ca directii de viata sau ca intensitate resimtita ori traita. O prima provocare priveste abordarea chestiunilor ce tin de mai ales de functie si mai putin sau deloc de meseria de baza. Intentiile personale sunt utopice sau nerealiste, de aceea si sunt percepute de cei din jur in mod eronat.

Mai indicat este sa nu se vorbeasca; intre 1-3 ianuarie 2015, pentru ca ostilitatea mediului sau rastalmacirile se vor manifesta in permanenta. Situatii neplacute sau, in cheie minora, doar stanjenitoare se vor instala acum si vor dura pana in la sfarsitul lunii ianuarie 2015.

Perioada solicitanta pentru administrarea sau legalizarea unor gesturi bine intentionate care privesc transferul de bunuri ori primirea unor subventii si recompense. Banii mai ales vin dar mai tarziu, cu multe intarzieri si amanari si, in general, sub nivelul estimarilor, sau al necesarului daca aceste fonduri aveau o destinatie precisa si imediata.

Nu este exclusa o finantare in transe, ceea ce poate complica o situatie urgenta, pe moment. Pe 2 si 3 ianuarie nativii pot trece prin tot felul de stari si emotii ori reactii subiective provocate de o serie de parteneri de negocieri, de afaceri sau de viata.

Se contureaza doua directii: una provenind de la nemultumiri, alta de la dorinta de a instaura ordinea fireasca a lucrurilor in toate tipurile de convietuire sau conlucrare, ceea se va dovedi a nu fi un lucru chiar atat de simplu.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...