Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 26 – 02 Octombrie 2015


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 26 – 02 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 26 – 02 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 26 si 27 septembrie, Gemenii sunt tentati sa fie prezenti in viata publica. Isi doresc o imagine buna si de aceea se pregatesc pentru orice aparitie: aspect exterior, imbracaminte, gesturi studiate, cuvinte ticluite dinainte dar care lasa impresia spontaneitatii.

Dupa caz, altii pot tine o alocutiune, un discurs, o cuvantare, pot lua atitudine in media fiind simpatici, subtili, convingatori. De multe ori, succesul lor se bazeaza pe folosirea inteligenta a factorului emotional, ei cucerind mai mult sufletul publicului, decat mintea lor. Intre 28 si 29 septembrie, sectorul prieteniilor si relatiilor cu unele persoane din anturajul lor poate sa treaca printr-o furtuna.

Este perioada cand se formeaza faza de Luna Plina si cand totul este exacerbat: atat simpatiile cat si antipatiile, apropierile sau despartirile. Gesturile care se consuma in acest rastimp au ceva teatral, brusc, extravagant, nelalocul lor. Ca reflex, in plan sentimental, nota generala este de “dezechilibrare”. Multe ganduri proaste, multe initiative care ar trebui reprimate, multe cuvinte care n-ar trebui rostite.

Daca totusi nativii nu-si pot infrana acest impuls deloc inspirat, se vor naste, de multe ori fara un motiv serios, suparari, dezamagiri, neintelegeri, separari. Pe 30 septembrie si 1 octombrie Gemenii isi pot domoli acest tumult, meditand la cele intamplate. Pe 2 octombrie ei isi revin: sunt iar in forma, volubili, deschisi contactelor umane, dialogului, afisarii de sine nestingherite.

Atentie la dimineata zilei de 2 octombrie cand, o serie de relatii astrale dizarmonice alimenteaza situatii critice pe directia familiei din care provin, a chestiunilor gospodaresti, locative sau parteneriale concretizate prin ostilitate, blocaje, capricii, divergente de opinii, viziune diferita asupra unor initiative, mod de actiune.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...