Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 26 – 01 Noiembrie 2019


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 26 – 01 Noiembrie 2019. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 26 – 01 Noiembrie 2019. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Între 26 și 27 octombrie seara, dorință de a se distra, relaxa sau măcar de a se detașa de activitățile solicitante, obositoare, plictisitoare, de unde și posibilele situații tensionate, care se pot naște la locul de muncă (observații, avertismente, sancțiuni) ca urmare a neatenției și a superficialității apărute în desfășurarea sarcinilor de serviciu.

Între 27 octombrie, după ora 22:30, și sfârșitul zilei de 29 octombrie (ora 23:59), posibilă situație încordată la locul de muncă, discuții neplăcute între nativi și colegi, șefi sau subalterni, piedici în activitatea profesională curentă, conflicte, ostilități sau șicane amplificate ca ecou interior din cauza efectului lor asupra relațiilor interumane.

În plus, tot ceea ce se va naște în acest context astral, încărcat și riscant, ca urmare a Lunii Noi în Scorpion, din 28 octombrie, care va pune atât Soarele și Luna, cât și fenomenul însuși de Lună Nouă în opoziție la grad perfect cu Uranus aflat în Taur, se va menține cu nuanțe și argumente suplimentare, din 1 noiembrie, când Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă, până spre 21 noiembrie, motiv pentru care se anunță un răstimp delicat pentru toate aspectele legate de muncă și derularea activității profesionale.

Aceleași influențe vor permite modificări ale stării de sănătate, evoluții “mocnite”, mai puțin vizibile ale unor afecțiuni care pot șubrezi rezistența organismului, sistemul imunitar și echilibrul interior. Între 30 octombrie și zorii zilei de 1 noiembrie, discuții născute din dorința nativilor de “a-și face o impresie”, consultări în vederea unei decizii ulterioare.

Din 1 noiembrie, după ora 4:40, accentuarea unor blocaje, opoziții sau încurcături în calea unei soluții financiare sau materiale. Atenție la piedicile de natură juridică sau legală care se pot naște, de-acum încolo, și care pot prejudicia funcția sau imaginea celor născuți în Gemeni.

Sursa: Ziarul Libertatea
Mai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...