Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 26 – 01 Ianuarie 2016


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 26 – 01 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 26 – 01 Ianuarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Continua directiile mari astrale care s-au conturat cu niste saptamani sau chiar luni in urma, indicand chestiunile esentiale de viata personala sau sociala pe care cei nascuti in Gemeni trebuie sa le rezolve: familie, patrimoniu, normalitate, legalitate ori legitimitate a unor initiative, demersurile publice, succesul, implinirea profesionala.

Pentru secventa de viata patronata de casa a VII-a – casatorie, afaceri, parteneriat, contracte, conflicte, procese – partea buna a saptamanii viitoare provine de la planeta Venus, Micul Benefic, care va intra in Sagetator, pe 30 decembrie si, chiar daca se va afla in opozitie cu Soarele lor, ea va actiona, cel putin in prima saptamana, pe directia unei sanse, a unei ipostaze favorabile ori a inlaturarii micilor incurcaturi si pericole, inducand buna-vointa si amabilitatea intre soti, parteneri de afaceri sau parteneri de dialog.

Intre 26 si 27 decembrie (pana la ora 13), Gemenii vor fi preocupati sa economiseasca sau sa-si protejeze banii, cantarind sau chiar renuntand la o serie de cheltuieli. In a doua parte a zilei de 27 decembrie si, apoi, pe 28 si 29 decembrie, nativii se vor impune autoritar in dialoguri, vor face impresie buna in situatiile in care se exprima public.

Pe 30, 31 decembrie si in dimineata zilei de 1 ianuarie 2016, pe Tauri ii va cuprinde un fel de drag de casa sau dor de rude. Multe dintre obligatiile familiale nu le mai par niste datorii plicticoase. In relatiile conjugale ei sunt cei care fac toate eforturile pentru a se mentine o stare de bine, de armonie, de calm, de impacare, de veselie, neraspunzand la provocari.

Pe 1 ianuarie, dupa ora 9 dimineata, desi doresc sa se vada cu prietenii, sa faca schimb de informatii, ei se pot confrunta cu firea unei persoane dificile care face “figuri” sau cu nevoia unei cheltuieli nedorite.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...