Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 26 – 01 Aprilie 2016


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 26 – 01 Aprilie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 26 – 01 Aprilie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 26 si 28 martie ora 10 dimineata, nativii din Gemeni vor fi obligati sa desfasoare adevarate strategii la locul de munca, pentru a evita un conflict, pentru a depasi un moment delicat sau a limita consecintele unui conflict ori a administra o situatie de moment, paguboasa.

Vor avea nevoie, indiferent de postura in care se vor afla, in ipoteza unei astfel de situatii, de subtilitate, de diplomatie, de atentie si de autocontrol. In planul sanatatii, unele persoane, mai sensibile, pot raci, guturaiul sau sinuzita fiind aspectele cele mai deranjante sau pot suporta consecintele unor afectiuni mai vechi, la nivel urinar sau genital ori din categoria celor ce tin de domeniul ORL.

Intre 28 martie dimineata si 30 martie seara (pana la ora 20:45), relatiile parteneriale pot evolua bine, interesant. Unele gesturi, mai energice, pot avea efectul scontat, permitandu-le nativilor sa preia conducerea intr-un grup restrans, sa se impuna prin idei, autoritate profesionala sau doar prin sarm personal intr-un colectiv. Pentru relatiile de cuplu, contextul este insa “prea” dinamic, multe dintre conversatiile partenerilor sfarsind prost: unul se simte jignit sau atacat pe nedrept, celalalt riposteaza brutal si, astfel, se intra intr-o competitie din care fiecare vrea sa iasa invingator si nu cedeaza.

Tranzitul contine riscul amplificarii unui conflict sau al degradarii relatiilor dintre nativi si unele persoane fata de care se situeaza ca parti adverse intr-un proces. Intre 30 martie seara si 1 aprilie, Gemenii isi vor face calcule banesti sau vor constata ca au toate motivele sa se supere pe prietenii care le-au stricat planurile prin neseriozitate si incorectitudine.

Intreaga perioada cuprinsa intre 26 martie – 1 aprilie 2016, pastreaza datele astrale ale unei inclestari socio-profesionale, instaurata cu luni in urma si care acum se intensifica sau se aprofundeaza.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...