Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 25-31 Martie 2017


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 25-31 Martie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 25-31 Martie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 25 martie, pana la pranz, nativii se vor lupta cu propriile idei si proiecte pe care le vor analiza si, de care fiind nemultumiti, le vor reformula la nesfarsit; uneori, vor reusi sa le aduca imbunatatirile necesare.

Intre 25 martie, dupa ora 13:07′ si 27 martie dupa-amiaza, Gemenii vor primi sfaturi si mesaje utile pentru imaginea si autoritatea lor profesionala. Mici succese, laude sau satisfactii personale cu privire la felul abil, intelept, corect ori omenos in care au rezolvat o chestiune publica.

Intre 27 martie, dupa ora 17:11′, si 29 martie dupa-amiaza, barometrul va indica furtuna pe casa prieteniei. Gemenii se pot lasa antrenati de intensitatea evenimentelor care se deruleaza si pot reactiona vehement. Unele persoane se pot purta urat cu ei, altele ii pot “ataca” public sau pot avea initiative profund deranjante asa ca, iesirea Gemenilor din tiparele obisnuite de comportament, ar fi justificata. Riscul, sa se ajunga insa la un adevarat proces de intentie, planeaza si ameninta sa compromita definitiv o relatie. Astfel ca, oricat de mare ar fi nemultumirea nativilor, acestia ar trebui sa-si “tina firea” si sa cantareasca (daca mai pot!) consecintele unor afirmatii exagerate si a acuzatiilor grave facute din dorinta de a se apara. Deplasat si nedrept se pot purta si ei cu un prieten sau cu o persoana draga lor. Posibile certuri violente in relatiile de cuplu insotite de despartiri furtunoase. Aceste momente de exacerbare a nervozitatii, de ratacire, sunt explicabile prin patosul pe care il va aduce, in relatiile sufletesti, Luna Noua din Berbec, din 28 martie.

Intre 29 martie, dupa ora 18:48′, si seara zilei de 31 martie, Gemenii vor cantari consecintele evenimentelor de data recenta. Pe 31 martie, dupa ora 19:41′, va incepe o perioada mai destinsa. Mercur, Guvernatorul lor, va intra, in seara zilei de 31 martie, in casa a XII-a si, de acolo, va lucra in beneficiul temperarii reactiilor lor organice.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...