Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 25-03 Martie 2017


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 25-03 Martie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 25-03 Martie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 25 si 26 februarie noaptea, perioada in care mintea va lucra intens, nascand tot felul de idei si solutii care merita a fi retinute pentru a fi puse mai tarziu in aplicare dupa ce vor fi fost “slefuite”.

Pe 26 februarie, se va produce faza de Luna in Pesti care va fi dublata de o eclipsa de Soare, in acelasi semn zodiac care controleaza casa a X-a a cerului de nastere al Gemenilor si care va sadi premizele unui context profitabil: notorietate, laude, recunoastere, premii, admiratori, simpatie generala. In aceiasi zi si in acelasi sector, va intra si planeta Mercur care le va da nativilor, pentru cateva saptamani, posibilitatea de a se exprima convingator si de a cuceri publicul larg prin impactul afectiv al argumentelor.

Intre 26 februarie (dupa ora 02:55′) si dimineata zilei de 28 februarie, Luna va spori aceste influente astrale menite sa-i faca pe Gemeni sa aiba succes in demersurile publice sau profesionale pe care le vor intreprinde.

Intre 28 februarie (dupa ora 06:52′) si prima parte a zilei de 1 martie, casa relatilor de prietenie nu vor fi deloc linistite. Se anunta o perioada activa, agitata, intensa, de participare si comunicare in vederea organizarii unei activitati de pionierat. Din pacate, dorintele Gemenilor se vor lovi de intentiile egoiste ale unor personaje din anturaj care le vor pune rabdarea la incercare. Risc de atasament rapid fata de persoane fascinante, originale, pline de personalitate care le fura inima dar care, la o analiza atenta, nu prezinta incredere. Reflex negativ al acestor tranzite asupra relatiilor personale, in care sentimentele fata de copii sau o persoana draga lor trec printr-o criza. Evolutie brusca si/sau bizara a povestilor de dragoste.

Intre 1 martie (dupa ora 09:43′) si 3 martie, temperanta si calm interior, dorinta de linistire a trupului si a sufletului, posibila lene sau osteneala fizica, nevoia de repaus.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...