Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 25 – 01 Mai 2015


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 25 – 01 Mai. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 25 – 01 Mai. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Semn care o duce binisor poate chiar bine, desi Soarele nu a intrat inca in zodia lor dar, cele doua planete – cea micului noroc, Venus, si a guvernatorului lor, Mercur, din1 mai in tranzit prin semnul lor – sunt doua sustineri astrale suficient de puternice pentru a putea progresa sau jubila, pentru a realiza ceva deosebit, pentru a avea protectie, pentru a se bucura de o realizare, pentru a fi in buna forma fizica sau psihica, pentru a comunia sau a se prezenta in lume ori in activitatea profesionala in forma maxima.

Sentimente rascolite, trairi pline de razvratire legate de bani, de un castig sau de o legatura financiara ce decurge din activitatea profesionala, pe 25 aprilie. Pe 26 si 27 aprilie unii nativi pot face o criza – mai mica sau mai mare, depinde situatie si de miza – de orgoliu, de mandrie, de principiu ori legalitate incalcata care ii infurie, ii lezeaza sau doar ii deranjeaza. Sunt putine sanse ca aceasta reactie sa se consume in forul lor interior.

Nota generala este de exprimare publica pe aceasta tema, de interventie dura, autoritara pentru a reglementa chestiunea ce a starnit o disputa sau chiar un proces (ori care se va indrepta inevitabil spre proces), in functie de gravitatea si importanta faptelor invocate sau a consecintelor anticipate.

Pe 28, 29 si 30 aprilie nativii se ocupa ce chestiunile materiale, administrative, practice ale gospodariei sau vietii lor domestice intr-o conexiune posibila (dar nu si obligatorie) cu familia din care provin, cu parintii sau rudele lor. Aici se isi poate face loc animozitatea, o ranchiuna sau o atitudine ostila. Casa lucrurilor ascunse (ganduri, actiuni, intentii, fapte mai vechi sau mai noi) continua sa fie activa si in defavoarea lor.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...