Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 25-01 Iulie 2016


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 25-01 Iulie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 25-01 Iulie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 25 si 27 iunie (pana la ora 11), unii pot fi gratulati de soarta. Pot fi laudati, premiati, admirati. Alteori, işi vor face planuri pentru a cuceri simpatia celor cu care lucreaza sau al publicului, daca sunt actori, artişti, interpreţi, creatori. Nu sunt, totusi, excluse disputele pe tema unei asocieri, in legatura cu unele conditii dintr-un contract pe care le resping sau pe care vor sa le renegocieze. Aspectele care angajeaza aceste domenii le mai pot pune unora probleme de legalitate, moralitate sau legitimitate ori lovituri primite, prin recul, de la unii membri de familie, ceea ce le poate influenta carierea sau notorietatea.

Intre restul zilei de 27 iunie si 29 iunie (pana la ora 13), dinamica relatiilor cu prietenii si colegii de grup, intentie sau structura organizata este intensa. Nativii nu doar ca vor fi activi dar vor deveni combativi, incercand sa-si sustina un punct de vedere. De la caz la caz, banii sau un castig, un venit sigur, un avantaj material pot fi conditia ramanerea lor in aceste grupuri unite prin scopuri, idealuri sau interese comune.

Intre 29 iunie dupa-amiaza si 1 iulie (pana la ora 15), incercare de echilibrare a organismului, de recuperare a fortelor. Gemenii se vor menaja.

Casa sanatatii va fi solicitata intreaga saptamana. Riscul de care vorbeam si in datile trecute ramane valabil si pentru urmatoarele sapte zile: infectii in sfera O.R.L., genitale dar sporeste riscul intoxicatiilor alimentare sau medicamentoase. De aceea, este bine sa se verifice termenul de valabilitate al medicamentelor, sa nu se depaseasca doza, sa nu se faca asociatii riscante (cocteil de medicamente, medicamente + alcool etc.). Un regim alimentar sau o dieta bazata pe lichide ar fi binevenite.

Pe 30 iunie Mercur va intra in casa banilor obtinuti din munca proprie; deocamdata, seamana ingrijorare sau nemultumire. Nu optati pentru schimbarea locului de munca pana la inceputul lunii august 2016.

In dupa-amiaza zilei de 1 iulie, nativii vor incepe sa-si recapete forma fizica si mentala, dovedindu-se optimisti, veseli, plini de energie.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...