Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 24-30 Septembrie 2016


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24-30 Spetembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 24-30 Spetembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 24 si 25 septembrie (pana la ora 17), rastimp alocat rezolvarii unor probleme banesti care ii solicita mai ales daca sunt parinti: cheltuieli necesare pentru cresterea, educarea si ingrijirea sau sanatatea copiilor lor.

Intre 25 septembrie dupa-amiaza si 27 septembrie, moment de orgoliu, de inflamare a personalitatii, placerea de a vorbi in public, de a da ordine si indicatii. Calatorii de scurta durata la capatul carora vor avea un beneficiu personal de imagine, mai ales daca aceasta se efectueaza intr-un context oficial care ii va pune in situatia de a se exprima in fata unui auditoriu select, important: conferinte, congrese, intruniri, discutii bi – sau multi laterale, prezentari stiintifice sau luari de pozitie in forum-uri si sesiuni de lucru, coordonarea unor negocieri.

Intre 28 si 30 septembrie dimineata, Gemenii pot fi capriciosi sau dificili prin tendinte, reactii si dorintele manifestate in familie. In restul zilei de 30 septembrie (dupa ora 11), nativii vor simti nevoia sa limpezeasca situatia lor sentimentala. De aceea, cu delicatete, dar pe fond, cu fermitate, vor schimba, cu fiecare gest si cu fiecare cuvant, obiceiurile instaurate in relatia lor sentimentala sau chiar in cea parentala. Cu subtilitate si metoda, vor ajunge acolo unde doresc fara sa provoace revolte, crize, lacrimi si reprosuri. Jupiter, de curand intrat in acest sector, le va permite sa inlature abuzurile si exagerarile sau presiunile care s-au facut asupra lor si pe care nu le vor mai tolera.

Din 27 septembrie, Marte va intra in sectorul beneficiilor materiale care provin din relatiile cu altii. Nota generala a saptamanii viitoare (ca, de altfel, a intregii luni care va urma) va fi data de efortul de a infrange barierele si opozitiile astrale care le blocheaza ascensiunea profesionala si ii impiedica sa-si materializeze aspiratiile sau sa lichideze divergentele.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...