Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 24 – 30 Octombrie 2015


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24 – 30 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 24 – 30 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 24 si 25 octombrie dimineata, se pot inregistra mici tensiuni interioare legate de o serie de impresii nu intotdeauna corect intelese sau descifrate, aparute pe fonul unor divergente ce privesc autoritatea lor publica sau provenind de la rude, care pot, prin faptele lor, sa greveze imaginea unui nativ.

Exista si un revers, de care se pot bucura alti nativi, care se naste din sustinerea, din ajutorul sau din modificarea situatiei lor familiale si care se poate manifesta in preajma zilei de 25 octombrie. Intre 25 octombrie (dupa ora 10) si 27 octombrie dimineata, relatiile cu prietenii, cunoscuti precum si activitatea lor in grupuri cu profil profesional si social este privilegiata. Ei se pot impune, pot avea un cuvant hotarator, poate face figura de lider.

Vor fi si contestari, dupa cum, uneori, in relatiile sentimentale, pot apare mici tensiuni provocate de implicarea lor in aceste activitatii, ceea ce ii va obliga sa neglijeze relatiile personale. Din 27 octombrie dimineata si pana in dimineata zilei de 29 octombrie, nativii vor fi obligati sa analizeze o situatie legata de munca si raspunderile ce le incumba fata de care trebuie sa-si schimbe atitudinea si strategia.

Intre 29 si 30 octombrie se vor insenina. Soarele, intrat in zodia Scorpionului, respectiv in casa a VI-a a sanatatii de fiecare zi, le va sensibiliza aparatul urinar, organele genitale, glanda tiroida, sistemul endocrin, segmentul “O.R.L.” (nas, gat, urechi), maxilarul inferior, dentitia.

A nu se face interventii chirurgicale fie si de mica importanta pe segmentele anatomice amintite pe 27 octombrie, in mod special cand se produce faza de Luna Plina si, apoi, pana in dimineata zilei de 29 octombrie (ora 10). Daca, totusi, ele nu pot fi amanate, grija mare pentru ce tip de anestezie si ce cantitate va opta medicul.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...