Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 25-31 Octombrie 2014


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 25-31 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 25 Octombrie – 31 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Casa a VI-a a sanatatii este, de cateva zile, ocupata de trei planete care tranziteaza semnul Scorpionului (Soare, Mercur, Saturn). Fiecare are o semnificatie aparte, in functie de varsta. In general, in aceasta ipostaza, aceste tranzite favorizeaza dezvoltarea unor infectii.

Nuanta: in cazuri speciale, infectia se agraveaza sau creeaza complicatii. Se pot instala gripe, viroze, raceli, abcese dentare, infectii urinare sau pot afecta unul dintre segmentele anatomo-fiziologice ale aparatului genital, atat pentru femei, cat si pentru barbati.

Vulnerabili sunt, in fata acestor combinatii astrale, cei varstnici sau cei la care o infectie treneaza de mult timp, e rezistenta la medicatie, ori priveste deja o chestiune de “sistem”. Informatiile medicale vin uneori in contradictie cu ceea ce stie sau simte pacientul (posibila divergenta de opinie cu un medic sau… chiar mai mult). 30/31 octombrie – zile de veghe asupra sanatatii. Luati-va toate precautiile necesare si nu va rezumati doar la medicamente.

. Aceleasi zile (30/31 octombrie) sunt excelente pentru comunicare, exprimare inteligenta, convingatoare sau cu mijloace artistice intr-un plan superior (conferinte, congrese, sustinere de lucrari de doctorat, afirmare profesionala), ce tine de excelenta.

Pentru restul prestatiilor publice cu componenta intelectuala se poate anticipa o perioada marcata de intuitie, inventivitate, logica, capacitate ideatica si speculativa ce poate crea o impresie buna sau convinge un auditoriu.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...