Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 24-30 Martie 2018


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24-30 Martie 2018. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 24-30 Martie 2018. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 24 martie, stare de spirit buna, veselie si comportament destins.

Intre 24 martie, dupa ora 10:53′, si 26 martie, griji materiale, banesti, salariale, provocate, uneori, si de un val de informatii exagerate, de relatari care deformeaza adevarul sau de barfe si speculatii nefondate. Mercur va intra in miscare aparent retrograda pana pe 16 aprilie si, din aceasta postura astrala, va patrona tot felul de mici neintelegeri si neintelegeri cu prietenii.

Intre 26 martie, dupa ora 13:45′, si 28 martie, Moment de glorie personala bazata pe succesul repurtat de cate un Geaman care a avut o prestatie de exceptie la un examen, intr-o sedinta, la o intrunire publica. Capacitate de a influenta opinia publica ori de a-si sustine si, eventual, de a-si impune un punct de vedere sau un interes.

Intre 28 martie, dupa ora 16:31′, si 30 martie, situatii de ultim moment care ii obliga pe nativi sa se intrerupa din activitatea curenta si sa se ocupe de chestiuni casnice, domestice, administrative (relativ) urgente.

Pe 30 martie, dupa ora 19:52′, stare de spirit destinsa, chef de placeri, petreceri. Gemenii vor fi veseli si vor cauta de se relaxeze prin placeri, aventuri. Tentatia jocurilor va fi mare; alaturandu-se, deseori, prietenilor, pentru a face echipa intr-o activitate de divertisment sau intr-o preocupare comuna care le face placere. Continua sa se manifeste presiunea celor trei planete dificile, asociate cu ipostaza de „malefici” pe segmentul casei a VIII-a a castigurilor materiale obtinute prin intermediul sau cu ajutorul altor persoane sau institutii. De aici, concluzia ca, in dorinta lor de a intra in posesia unei sume de bani sau a unor bunuri, nativii vor trebui sa se confrunte cu rigorile unor texte de lege sau cu ostilitatile unor persoane care ridica tot felul de piedici si conditii greu de acceptat.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...