Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 24-30 iunie 2017


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24-30 iunie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 24-30 iunie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 24 si 25 iunie, procesul complicat care s-a declansat, cu niste zile in urma, pe axa celor doua case ale banilor si avantajelor materiale se va intensifica in acesta perioada prin prezenta, in casa banilor obtinuti din munca proprie, a patru planete si prin impactul pe care il va avea, asupra aceluiasi sector, faza Lunii Noi din Rac, din zorii zilei de 24 iunie. Astfel, in afara unei posibile restrictii banesti, se mai poate lua in calcul o schimbare de statut care poate genera o sincopa financiara. Nu va bazati pe iminenta unei plati sau pe intrarea in posesie a unei sume ce vi se cuvine, pentru ca situatia se poate modifica de la un moment la altul, lasandu-va fara resurse. Nu este exclusa nici o cheltuiala majora, de ultima ora, care sa va goleasca buzunarele.

Intre 26 iunie si inceputul zilei de 28 iunie, sanse ca nativii sa vorbeasca in apararea lor sau in sustinerea unui proiect. Nota generala va fi de autoritate si cultivare a imaginii de persoana puternica. In negocieri sau in dialogurile unde va fi nevoie de diplomatie si suplete, Gemenii vor avea tendinta sa exagereze, abordand pozitii rigide si categorice, ceea ce nu-i va avantaja, desi, poate, pe fond, atitudinea lor ar fi justificata.

Intre 28 iunie, dupa ora 03:42′, si dimineata zilei de 30 iunie, se poate identifica o premiza pragmatica sau materialista care ii va chema “la ordine” pe acesti nativi, obligandu-i sa priveasca realitatea in fata si sa cantareasca corect, in avantajul lor, orice decizie.

Pe 30 iunie, dupa ora 10:02′, Gemenii vor avea o stare mai buna: vor fi mai relaxati, mai plini de speranta, mai calmi, mai echilibrati si mai dispusi sa se lase in voia tihnei, a odihnei, a activitatilor distractive sau a cochetariei si jocurilor sentimentale mai mult sau mai putin vinovate. Posibile beneficii de imagine obtinute prin intuirea unei oportunitati sau prin specularea unei imprejurari favorabile.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...