Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 24-30 Ianuarie 2015


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24-30 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 24 – 30 ianurie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Dispozitia astrala a zilelor de 29 si 30 ianuarie isi va pune amprenta pe existenta celor nascuti in Gemeni. Vor avea planete si implicit aspecte tensionate intre toate cele patru case ale Crucii Mobile, ceea ce ii va solicita.

Intreaga saptamana are o rezonanta rea, dar in zilele amintite se adauga traseul Lunii prin chiar semnul lor zodiacal natal ceea sporeste efectul acestor predispozitii anterioare. Este pentru prima data, de cand a intrat in Sagetator, cand Saturn se confrunta cu cuadraturi numeroase.

Ele vizeaza, in asezarea lor pe harta cerului acestor nativi, casa parteneriatelor si casa valorificarii superioare a meseriei, a functiei si a notorietatii. Fara a fi vorba de necazuri, in sensul strict al cuvantului, se instaleaza tot felul de greutati care incetinesc mersul firesc al lucrurilor.

Pe 27 ianuarie, Micul Benefic intra in casa a X-a, dar combinatiile pe care le face ii taie elanul de indata. Se pot intui, studiindu-le harta, animozitati manifestate mai discret sau mai fatis, precum si tentative de a stabili o baza de principii in vederea unui acord viitor. Greu, in aceasta saptamana. Oricum, de acorduri si parteneriate vor tot avea parte de acum in acolo, aproape trei ani, sa tot incerce. Putine vor rezista insa.

Chiar si ceea ce pare sa aiba un inceput promitator in urmatoarele doua saptamani nu va trece de proba astrala a verii, asa ca, la toamna, aceleasi teme si repere vor fi repuse in discutie. Atentie la bratul legii, la imposibilitatile pe care le pune o prevedere, in desfasurarea unei activitati. Perioada proasta pentru convingerile interioare care pot cadea, una cate una, in forul interior, creand haos.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...