Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 24-30 Decembrie 2016


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24-30 Decembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 24-30 Decembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 24 si 26 decembrie dimineata, planul sanatatii de fiecare zi pare sa fie cel afectat de tranzitele acestei rastimp. In afara unor infectii virale, se mai pot inregistra, in functie de tabloul clinic al fiecarui nativ, raceli insotite de guturai, otite, infectii dentare, urinare sau ale aparatului genital ori recidive ale acestor afectiuni.

Oarecum delicat se arata a fi rastimpul 25/26 decembrie pentru femeile care vor naste sau care vor suporta interventii de mai mica sau mai mare amploare la nivelul aparatului genital. Daca acestea nu pot fi amanate, atunci trebuie sporita vigilenta cu privire la igiena, sterilizarea spatiului in care se vor afla in aceasta perioada dar si cu privire la combinatia de anestezice care li se vor administra (a se discuta foarte atent cu medicul specialist acest aspect).

Intre 26 decembrie (dupa ora 05:20′) si 28 decembrie (pana la ora 17:12′), nativii vor analiza premizele relatiilor in doi (ipostaza conjugala) sau in mai multi (colegi, colaboratori) si vor incerca sa solutioneze corect sau legal disensiunile mai vechi. Cu grija deosebita vor trebui tratate relatiile care se vor reflecta asupra imaginii, vietii publice sau rolului social. Va fi nevoie de multa disponibilitate spre concesie, toleranta, ingaduinta ori suplete si diplomatie.

Dar, nativii s-ar putea dovedi mai putin flexibili decat ar fi nevoie, in acel moment. Este indicat sa nu se recurga la decizii sau la atitudini hazardate, extravagante, superficiale ori lipsite de responsabilitate. Din dupa-amiaza zilei de 28 decembrie si pana la sfarsitul zilei de 30 decembrie, unii Gemenii se vor confrunta cu presiuni financiare chiar daca nu va fi vorba de sume mari; asta poate si din cauza Lunii Noi care se va produce in acest sector si care i-ar putea determina sa-si revizuiasca planul de viata curent in functie de veniturile si platile pe care trebuie sa le onoreze.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...