Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 24-02 Martie 2018


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24-02 Martie 2018. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 24-02 Martie 2018. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 24 si 25 februarie, dimineata, moment relativ bun: nativii vor fi veseli, destinsi, dispusi sa colaboreze, spontani, vorbareti si simpatici. Totusi, se contureaza o serie de situatii speciale care vin mai ales dinspre casa a X-a, a rolului social, si care par sa le acapareze intreaga atentie. Gemenii vor fi preocupati sa faca un salt de imagine publica, vor dori sa obtina notorietate, succes si, de multe ori, vor reusi. Efortul unora va fi rasplatit, de la caz la caz, in functie si de activitatea profesionala desfasurata, cu aplauze, cronici bune, simpatie, incredere. Atentie, insa: va fi vorba de o situatie de moment care, cu trecerea timpului, se va estompa, Gemenii aflandu-se, dupa cateva luni, in situatia de a-si reconsolida statutul sau de a-si reconfirma valoarea.

Intre 25 februarie, dupa ora 05:06′, si dimineata zilei de 27 februarie, chestiuni obisnuite de administrare a banilor. Nu este exclusa o stare de nemultumire, o alarma cu privire la felul in care va evolua statutul lor salarial; alteori, transformarile prin care trece institutia in care isi desfasoara activitatea le pot insufla o stare de nesiguranta cu privire la viitorul locului lor de munca.

Intre 27 februarie, dupa ora 06:42′, si dimineata zilei de 1 martie, dorinta de a fi convingatori, vanitatea de a avea „ultimul cuvant” intr-o discutie pe chestiuni de principiu.

Intre 1 martie, dupa ora 07:58′, si 2 martie, disensiuni in sanul familiei din care provin, preocupari legate de patrimoniul personal sau de statutul juridic al unor bunuri. La inceputul zilei de 2 martie, faza de Luna Plina in Fecioara le poate crea o senzatie de disconfort, in care se vor amesteca, in mod confuz, ingrijorari, oboseala, ostilitati parteneriale si dificultati profesionale ce trebuie depasite cu orice pret, amplificate si de cuadraturile dintre Marte si Mercur (Guvernatorul Gemenilor), Venus, Kiron, ce vor fi active intreaga saptamana viitoare.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...