Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 23-29 Noiembrie 2019


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 23-29 Noiembrie 2019. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 23-29 Noiembrie 2019. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Între 23 și 24 noiembrie dimineața, stare sufletească destinsă, “împăcare interioară”, dorință de relaxare, dar fără intenția de se obosi sau de a-și cheltui rezerva de energie. Posibile tentative de împăcare (acolo unde este cazul) sau de temperare a reacțiilor în contextul unei relații afective.

Între 24 noiembrie, după ora 8:00, și dimineața zilei de 26 noiembrie, nuanțe ale unei disfuncții relaționale la locul de muncă: stres, nemulțumire sau revoltă. Câte un nativ se poate afla în mijlocul unei situații care nu-i convine, îl înfurie sau îl aduce chiar în situația de a reacționa vehement la abuzurile, la constrângerile sau la sancțiunile îndreptate împotriva lui. Ipostaze legate de specificul muncii, care îi alarmează sau îi revoltă pe fondul unor evenimente neprevăzute.

Între 26 noiembrie, după ora 10:11, și 28 noiembrie la prânz, perioadă favorabilă întâlnirilor cu scop precis, tratativelor, discuțiilor menite să pună o activitate pe baze corecte și legale. Evoluție favorabilă a demersurilor în justiție sau a relațiilor nativilor cu instituțiile statului marcată de un eveniment care va influența desfășurarea unor afaceri, contracte, pe fondul influenței pozitive a Lunii Noi în Săgetător, care va avea loc în ziua de 26 noiembrie, în acest sector al hărții lor astrale.

Între 28 noiembrie, după ora 14:33, și 29 noiembrie, se anunță o perioadă nu neapărat mai relaxată, cât mai coerentă, mai stabilă și mai clară prin felul în care vor fi puse în practică măsurile necesare susținerii unei cauze materiale.

Această schimbare va fi posibilă pe fondul intrării planetei Venus în zodia Capricornului, pe care o va traversa între 26 noiembrie și 20 decembrie a.c. și apoi a patronajului exercitat de Jupiter, după 2 decembrie, timp de un an de acum încolo, în această casă a VII-a, care le va permite consolidarea și stabilizarea unor relații, afaceri sau colaborări.

Sursa: Ziarul Libertatea
Mai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...