Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 23 – 29 Ianuarie 2016


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 23 – 29 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 23 – 29 Ianuarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 23 ianuarie sunt posibile revocari ale unor intentii ce privesc regimul banilor. De cele mai multe ori, va fi vorba de restrictii, renuntari, “austeritate” autoimpusa. Intre 24 si 25 ianuarie, multora dintre nativi le va face placere sa se impuna in societate, sa faca impresie buna, sa se exprime cu autoritate, cu degajarea si siguranta unui lider sau a unei vedete.

De multe ori, vor avea tendinta de a acapara discutia, de a-si sustine insistent punctul de vedere, de a combate zgomotos ideile partenerului de dialog si nu vor ezita, de dragul spectacolului, sa imbratiseze atitudini indraznete si puncte de vedere fistichii care vor soca asistenta.

Luna Plina din 24 ianuarie va fi si ea responsabila pentru acest fel teatral de a se “umfla in pene”. Intre 26 – 28 ianuarie situatia se schimba: ei devin, vor nu vor, pragmatici si dedicati unei cauze modeste.

Intorsi, fizic si psihic, spre aspectele banale ale vietii cotidiene, Gemenii vor avea tendinta de a face pe victimele, subliniind prin comentarii, vaicareli sau mici revolte, cat de stresati, obositi si incercati de viata sunt si cum se sacrifica ei pentru fleacuri cand au atatea treburi importante care ii asteapta, introducand in comentariile lor tot felul de conditii pentru a nu lasa impresia ca sunt usor de manevrat ci doar ca au acceptat sa dea o mana de ajutor. Nu stiu cata lumea ii va lua in serios.

Pe 29 ianuarie, sentimentele fata de persoana iubita sunt amestecate si ei nu vor ezita sa-si manifeste enervarea fata de felul acelora de a se purta, de a vorbi sau de a relationa. In mintea lor se deruleaza strategii menite sa le aduca un venit si, daca cineva, chiar fara intentie, se va interpune si le va zadarnici proiectul, va fi luat imediat la rost.

Mercur, Guvernatorul lor, va reveni la mersul direct din 25 ianuarie si, fiind plasat in casa a VIII-a, va favoriza inchegarea unor planuri ce presupun un castig, un avantaj material.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...