Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 23-29 Decembrie 2017


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 23-29 Decembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 23-29 Decembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 23 decembrie, moment al inspiratiei, al tendintelor originale de afirmare a personalitatii; dorinta de a fi originali cu orice pret.

Intre 23 decembrie, dupa ora 16:42, si noaptea de 26 decembrie, perioada agreabila pentru persoanele care desfasoara activitati cu publicul (actori, interpreti) sau care, intr-un fel specific meseriei lor (profesori, avocati, ziaristi), au o legatura cu grupurile mari de persoane. Gemenii pot primi de la acestia marturii de simpatie, solidaritate, apreciere, multumire, recunostinta, incredere. Alteori, ar putea fi vorba de premii, distinctii, diplome de merit, onor.

In dimineata zilei de 25 decembrie Venus va intra in Capricorn si va crea, din perspectiva casei a VIII-a (avantaje materiale si beneficii patrimoniale), situatii favorabile unor castiguri, aranjamente, solutii financiare dar intr-un cuantum mai mic decat cel de care au nevoie pentru rezolvarea unei chestiuni (sponsorizari, finantari, ajutoare sau burse) sau decat estimau.

Intre 26 decembrie, dupa ora 02:27′, si dimineata zilei de 28 decembrie, efervescenta relationala dar si multe situatii care nu evolueaza asa cum planificasera nativii: intalniri cu prieteni care se contramandeaza, tensiuni intre ei si unele persoane care se poarta, vorbesc sau actioneaza intr-un fel deranjant pentru un Geaman. De aici si riscul ca, Gemenii sa aiba scurte schimburi de cuvinte, controverse sau divergente de opinii cu acestia, in ciuda atmosferei relaxate de sarbatori.

Intre 28 decembrie, dupa ora 08:24′, si 29 decembrie, axa celor doua case ale sanatatii va fi usor incarcata de stari organice care, daca nu sunt explicabile printr-o afectiune clara (raceala, gripa, infectie), vor fi doar ecoul tulburarii starii lor de spirit. Mercur, revenit la miscarea directa, va sustine schimburilor utile si corecte de impresii, discutii pe marginea unui document ce va fi semnat pana la jumatatea lunii ianuarie 2018.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...